Aktiviteter

Bliv frivillig
Røde kors Sorø driver en række aktiviteter i lokalsamfundet ved hjælp af frivillige. Hvis du ønsker at være frivillig, kan du henvende dig til kontaktpersonerne for de enkelte aktiviteter eller til en af de to butikker. Aktivitetslederne finder du ved at trykke på nedenstående felter. Vil du gerne være frivillig, men er i tvivl om, hvor dine kompetencer bedst udnyttes, er du velkommen til at kontakte formanden for Røde Kors Sorø. Formandens kontaktoplysninger finder du på siden kontakt.

Sproghjælp til ukrainske flygtninge

Røde Kors Sorø hjælper flygtninge fra Ukraine med sproget ved at formidle kontakt mellem ukrainsk- russisktalende herboende og de flygtninge, der ankommer til Sorø. Behersker du ukrainsk og/eller russisk og har lyst til at stille dig til rådighed, kan du kontakte aktivitetsleder Marianne Clemensen og høre nærmere.

Sproghjælpen sker efter opfordring og i samarbejde med Sorø Kommune. Der er ikke tale om egentlig tolkning men om hjælp til at “oversætte” almindelige gøremål og udfordringer ved at komme til et fremmed land. Den slags spørgsmål er der formentlig mange af. Der er således ikke tale om tolkning, hvor der er behov for en professionel tolk.

Kontaktperson: Marianne Clemensen

mail: marianneclemensen@gmail.com

tlf. 2923 4122.