Møbelbutik

Møbelbutikken

Adresse:

Industrivej 7, 4180 Sorø

Åbningstider:

Fra mandag den 27. april har vi åbent således:
mandag - fredag: kl. 10-17
Lørdag: kl. 10-13
Søndag lukket

Varesortiment:

I møbelbutikken sælger vi alle former for møbler. Derudover har vi service, bøger, dvd'er, cd'er, lamper, elektriske artikler og nips.

Donation:

Har du møbler eller andet, som du gerne vil donere til Røde Kors er du altid velkommen til at komme forbi i butikkens åbningstid. Har du møbler eller andre store ting, som du ikke selv har mulighed for at aflevere, kan du kontakte vores kørselsordning på telefon: +45 5077 6022. Vi henter gratis i lukket varevogn. Som udgangspunkt afhenter vi ved gadedøren.

Udbringning af møbler:

Har du købt møbler eller andre store ting, som du ikke selv har mulighed for bringe hjem, leverer vi gerne hjemme hos dig. Udbringning i Sorø by koster 100 kr. Bor du længere væk, tager vi et lidt højere gebyr. Du kan altid få oplyst i forretningen, hvad det vil koste, at få varerne bragt hjem til dig. Som udgangspunkt leverer vi til gadedøren.

Frivillige passer butikken

Møbelbutikken passes alene af frivillige. Kunne du tænke dig at hjælpe til med salg, klargøring eller kørsel, er du velkommen til at kontakte butiksbestyrer Jørgen Kristoffersen.

Kørselsvejledning:

Kommer du i bil, så kør til rundkørslen Nordmarksvej/Industrivej, drej af mod øst og tag derefter første vej til højre.

Følg Møbelbutikken på Instagram

Åbningstider

Mandag-fredag kl. 10-17
Lørdag kl. 10-13
Søndag lukket

Afhentning af møbler

Ring: +45 5077 6022

Butikschef

Jørgen Kristoffersen