Generalforsamling og konflikten i Gaza

Generalforsamling og konflikten i Gaza

Røde Kors Sorø har generalforsamling tirsdag 20. februar kl. 18.00.

Den holdes i samlingssalen på Røde Kors Hjemmet i Sorø, og udover orienteringen om årets gang lokalt i Røde Kors, kan man denne aften få et sjældent indblik i de humanitære udfordringer, Røde Kors står overfor internationalt med specielt fokus på den igangværende konflikt i Gaza.

Som et ekstra punkt på dagsordenen vil Signe Yde-Andersen, Chef for den Internationale Operation for Dansk Røde Kors’ langsigtede engagement i kriser og konflikter, nemlig fortælle om disse udfordringer, som ikke synes at blive mindre i fremtiden.

Signe Yde-Andersen har arbejdet for Røde Kors de seneste 12 år og var tidligere ansat i FN og Folkekirkens Nødhjælp.

Hun har således været udsendt flere gange til Afrika og Mellemamerika, og senest fra 2015-2018 var hun regional chef for Dansk Røde Kors’ Afrika indsats med arbejdsplads i Addis Ababa i Etiopien.

Generalforsamlingen begynder med en sandwich og lidt drikkeligt, inden der tages fat på generalforsamlingen, der afvikles i henhold til vedtægterne. Tilmelding senest 15. februar på tlf. 3059 6888 eller mail: niels@skyt-mortensen.dk